Mød MotionProtect Outdoor

Ajax sikkerhedssystemer giver tryghed til mere end 100.000 mennesker. Vi har skabt en omfattende løsning til indendørs sikkerhed; Ajax er det mest titulerede sikkerhedssystem i Europa i dag. Men nu er vi er klar til at bevæge os udenfor husets 4 vægge.


Den nye serie Ajax udendørs sikkerhedsanordninger er repræsenteret af MotionProtect Outdoor – En bevægelsesdetektor med en to-fase algoritme til beskyttelse mod falske alarmer, ignorer kæledyr og har et avanceret anti-maskeringssystem. Den mest pålidelige løsning til professionel overvågning af udendørs områder


Fokus på fuld sikkerhed


Sikkerhedsmarkedet i Vesteuropa adskiller sig markant fra det i Østeuropa – en betydelig del af befolkningen bor i private huse og rækkehuse. Man kan starte med at bygge sit sikkerhedssystem med at sikrer det udendørs område. for at skræmme røverne væk med sirener, når de nærmer sig huset, beskytte ejendommen, der ligger på grunden, og give beboerne et par værdifulde minutter i tilfælde af en nat invasion.

Ingen falske alarmer


På grund af forskellige objektivitet i linserne modtager detektoren tilstrækkelig information om, hvad der sker inden for synsfeltet til at screene 100% af falske alarmer under analysen og ikke selv reagere på store kæledyr med en højde op til 80 cm. Den variable synsvinkel på den nedre linse gør det muligt for en at indstille bevægelsesdetekteringsområdet inden for 3 ~ 15 meter.


Ingen falske alarmer


En person krydsede felterne på begge detektorer – en alarm


En person krydser kun et felt på den øverste detektor (placeret uden for detekteringsområdet) – bevægelsen ignoreres

 

Hunden krydser kun et felt i den nederste detektor – bevægelsen ignoreres

 

Beskyttelse mod sabotage

Efter at have løst problemet med bevægelsesdetektionssystemets nøjagtighed koncentrerede vi os om MotionProtect Outdoor kroppen. En udendørs installation øger muligheden for sabotage markant: en enhed kan afmonteres, dækkes med en klud, detektoren kan males over. Derudover kan en ubuden gæst forsøge at løsne enheden fra væggen, åbne og beskadige de elektroniske komponenter eller blot smadre den med noget tungt. Der sidder en pålidelig sensor der rapportere problemet til brugerne og sikkerhedsfirmaet ved sabotage.

MotionProtect udendørskroppen er lavet af holdbar plast og er udstyret med en sabotage kontakt, der registrerer åbning eller et forsøg på at løsne den fra væggen.

 

Det anti-maskerende beskyttelsessystem (forsøger at blokere detektorens syn) inkluderer tre specielle detektorer og en algoritme, der analyserer deres signaler. Det registrerer og udløser en alarm i alle typiske tilfælde af maskering på kun få sekunder:

  • placering af et objekt, der dækker begge linser i en afstand af 20 cm og nærmere
  • når der er en hindring, der forstyrrer udsigten til en af ​​linserne i en afstand af 10 cm
  • hvis noget sidder fast eller males over en eller begge linser
  • når detektorlegemet er belagt med gennemsigtig lak