Om

OM OS

Vi i Aktivsikring sælger alarmsystemer af højeste kvalitet. Vi sætter en ære i at yde den bedste service for vores kunder. Vi rådgiver, inden du køber, så du får nøjagtig det, du har brug for, for at beskytte dit hjem optimalt.

GENNEMSIGTIGE PRISER UDEN UOVERSKUELIGE ABONNEMENTER

Noget af det, som motiverede os til at starte Aktivsikring, var det uigennemsigtige marked for tyverialarmer hos de store alarm- og vagtselskaber.
For eksempel: G4S, Verisure og Falk
Hos Aktivsikring betaler du en gang og så ejer du alarmen. Det eneste alarmen koster derefter, er den smule sms'er og opkald den foretager *(Hvis du har Simkort). Ingen uforståelige kontrakter og månelige betalinger.

KUNDESERVICE ER VORES FØRSTEPRIORITET

Hos Aktivsikring køber du sikkerhed. Derfor er det også utroligt vigtigt, at du får det rigtige produkt. Du kan altid kontakte os, for at få råd og vejledning i forbindelse med dit alarmkøb.
Hvis du har problemer i forbindelse med opsætningen eller driften af din alarm, står vi naturligvis også altid til rådighed. Ring til os i vores åbningstid, skriv en email og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få det hele til at køre, som det skal.