Installation


Ajax alarm til hjemmet eller virksomheden

Hos Aktivsikring er vi certificeret til at installere den effektive og trådløse Ajax alarm, som er et kvalitetsprodukt, vi kan stå inde for.

En alarm fra Ajax er sikkerhedsgodkendt hos Pension og Forsikring og er især velegnet til privat beboelse, forretninger og kontorer. Det er en fornuftig alarm til privat brug, som har særdeles høj trådløs rækkevidde og lang batterilevetid. Den er desuden delt i to komponenter, så det ikke er muligt at sabotere denne alarm udefra.

Vi leverer og monterer alarmen i området omkring Køge og 20 Km derfra. Vi indstiller og tester din Ajax alarm for dig, så du kan være helt sikker på, at det hele bare spiller.

Skab tryghed med en Ajax alarm

Fordelen ved vores alarm fra Ajax er, at den ikke er bundet til særlige services med gebyrer. Du kan helt selv vælge, om du vil tilkøbe sikkerhedsservice fra en kontrolcentral, og om du vil have alarmsignalet sendt andre steder hen, Fx til et vagtfirma.

Alarmen sender en sms til ejer og den valgte sikkerhedscentral eller et vagtfirma, men kan også sende besked til 5 – 10 andre personer. Det er således muligt at dække sig grundigt ind, så sikkerheden er i top, selv når du er på ferie.
(USP. Hvis Alarm skal sende SMS`er skal du tilkøbe et simkort fra os)En Ajax alarm installeret i dit private hjem eller din virksomhed er en effektiv måde at sikre sig mod indbrud og hærværk. Samtidig skaber det en god tryghed for den enkelte at have sikret sig.Vil du vide mere om vores sikkerhedsservices eller ønsker at få installeret en Ajax alarm?
Ring på telefon 28 88 34 02 eller skriv til e-mail info@aktivsikring.dk