Handelsbetingelser

Bestilling

Hos Aktivsikring kan du enten bestille varer via vores hjemmeside eller kontakte os telefonisk. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan skaffe alt indenfor overvågning og alarmer.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter.

Når du har bestilt en vare hos Aktivsikring, vil du modtage en automatisk genereret ordrebekræftelse. Denne er for at tilkendegive at vi har modtaget din ordre. Skulle der være problemer med din ordre (udsolgte, udgåede varer m.m.) vil du normalt få besked indenfor 24 timer. Vi forbeholder os dog retten til, på et hvert tidspunkt, at annullere ordren og refundere det fulde beløb, hvis ordren skulle umuliggøres af årsager uden for Aktivsikring’s kontrol.

Betaling

Hos Aktivsikring kan der betales Visa/MasterCard eller via bankoverførsel.

Beløbet bliver først trukket fra din bankkonto, når varerne sendes fra aktivsikring. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Ved bankoverførsel vil varerne blive sendt når Aktivsikring har modtaget beløbet.

Forsendelse

Alle varer sendes med GLS som pakke-post. Fragtomkostningerne afhænger af produktets vægt og kan ses ved at ligge et produkt i kurven og “gå til kassen”.

Alle bestillinger kan afhentes på vores adresse, efter aftale. Kontakt os inden du bestiller i shoppen.

For leveringstider, se de enkelte produktbeskrivelser. Ved bestilling af flere varer med forskellig leveringstid vil den længste leveringstid være gældende.

Returret

Hos Aktivsikring har du 14 dages returret som løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Returretten er dog betinget af at varen returneres i samme stand som da du modtog den og med al original emballage intakt. Ved benyttelse af returretten bedes du først kontaktes os pr. mail eller telefon. Herefter kan du indsende produktet til os. Husk at vedlægge kopi af faktura og bankoplysninger. Disse skal vi bruge for at kunne tilbagebetale købssummen. Den fulde købssum tilbagebetales, dog står køber selv for evt. forsendelsudgifter til Aktivsikring

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller uden omdeling.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen i pakke shoppen

Reklamationsret

Udover returretten yder vi også 24 måneders reklamationsret mod fabrikationsfejl, som ifølge købeloven. Skulle et produkt mod forventning være defekt, vil det så vidt muligt søges repareret. Vi forbeholder os dog retten til at udskifte produktet med et tilsvarende eller udbetale købssummen. Ved ombytning/reparationer dækkes udgiften til forsendelse til os af køber, mens udgiften for forsendelse tilbage til køber afholdes af os.

Skulle din vare kræve reparation af årsager der ikke er dækket af reklamationsretten (f.eks. egen skyld eller almindelig slid), vil vi så vidt muligt søge varen repareret eller udskiftet. I dette tilfælde afholdes alle udgifter forbundet med reparationen af køber. Kontakt os venligst inden indsendelse af defekte varer.

Alle reklamationer vil blive sendt til producenten for reparation. Dette kan tage tid, og vi beder dig derfor have tålmodighed i sådanne sager.

Alle reklamationssager indsendes til:

Aktivsikring – Boholteparken 12. 3th – 4600, Køge

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende reklamationsreglerne er du velkommen til at kontakte os.

Brugervejledning

Der medfølger brugervejledninger med alle vores produkter.