Overvejer du en tyverialarm til hjemmet?

 

En ajax tyverialarm passer godt til private hjem

 Et alarm klistermærke nedsætter risikoen for at få indbrud i dit hus. Bryder en tyv ind i hjemmet, så går tyverialarm anlægget i gang.

Vi vil råde vores kunder til at lade tyverialarmen sikre de mest udsatte rum. Det er ofte stue, værelser, gang, kælder og første sal i dit hus.  
De fleste får tyverialarmen til at sikre døre og vinduer i deres huse. Det er ofte hoveddør, terrassedør og kælderdør. Samt udsatte vinduer i huset.
Bor du i lejlighed, vil vi anbefale at men få sikret døren til køkkentrappen, hvis man har det.
Flere af vores kunder får sikret alle døre og vinduer i hjemmet. Det kalder vi en ’skal-sikring’. På den måde kan hele familien gå trygt rundt i hele huset eller hjemmet, med tyverialarmen slået til


Smart alarm med en brugervenlig app.

Få en tyverialarm med overvågning. Du får en smart app, som er nem at bruge. I appen kan du slå alarmen til og fra.
I appen kan du give andre lov til at bruge alarmen. I appen kan du også tænde lys ved hjælp af relæer og en adapter til stikkontakten. Med den smarte app, får du kontrol. Du får kontrol over, hvad der sker i dit hus og hvem der er der. Det er da smart.

Alarmen sikrer husets mest udsatte rum. Selve ajax alarm sættet består af smarte trådløse enheder, så du slipper for at have ledninger i hele hjemmet.
Alarmens beskeder / notifikationer bliver sendt direkte til dig via lan (internet)
Hvis internettet går ned i dit hus, så virker alarmen stadig, fordi den også har et gsm modul. (mobil netkort med et sim kort)

Find din nye alarm fra aktivsikring, her under.